Преглед на НАСТАНИ

ИНФО

Почитувани членови и пријатели, Ве покануваме нa редовна Stammtisch средба

Повеќе ...

Poetry Slam

Покана за првата Poetry Slam работилница во Скопје Поезија? Настап?

Повеќе ...