ИНФО

Почитувани членови и пријатели,

Ве покануваме нa редовна Stammtisch средба помеѓу членовите и пријателите на Друштвото за македонско-германско пријателство и соработка. Овој пат поради обврски на извршниот одбор во текот на работната недела, средбата ќе ја оствариме во последната сабота од месецот, на 26.10.2013 год., во 19:00 часот во Плаза дел Торос (на кејот на реката Вардар). Средбата е неформална и отвора можност членовите и пријателите на ДМГПС да се запознаат подобро и да разменат искуства, да разговараат за актуелните активности и за идните планови на ДМГПС, како и да дискутираат на теми поврзани со СР Германија.

Се радуваме на Вашето присуство!
Со пријателски поздрави од Извршниот Одбор на ДМГПС

Зачленете се за Новости