Печати

Информатор

Почитувани членови, драги пријатели на Друштвото за македонско-германско пријателство и соработка,

Со задоволство Ве покануваме на 27.03.2013 година (среда) со почеток во 17:00 часот во Германската читалница при НУБ ,,Св. Климент Охридски“ во Скопје на Собранието на здружението Друштво за македонско-германско пријателство и соработка.

По одржувањето на Собранието, во 18:30 часот, Ве покануваме во Плаза дел Торос на неформална средба, каде членовите на здружението ќе имаат можност подобро да се запознаат и да разменат искуства, како и да предложат иницијативи кои би се оствариле во рамките на здружението. Неформалните средби помеѓу членовите на здружението ќе постанат редовна активност на здружението и ќе се одржуваат секоја последна среда од месецот.

Ве очекуваме!

 

 

Број на гледања на артикли
153442

Имаме присутни 366 гости и нема членови