Creative Realities

creativa

Creative Realities – European Prospects and Visions На покана на Гете-институт и на Секретаријатот за култура на Северна Рајна Вествалија, во Германија и во четири балкански земји престојува џез-музичарите Штефан Шулце и Петар Евалд, кои преку работилници, средби и концерти бараа млади таленти за проектот „Creative Realities-  European Prospects and Visions“. Работилницата се одржа од […]