Книга на културни настани – 2011

ФИЛМСКА УМЕТНОСТ УМЕТНОСТ ТЕАТАР Настани МУЗИКА ЛИТЕРАТУРА КУЛТУРА И ОПШТЕСТВО Книга на културни настани ЗДМГПС АКТУЕЛНИ НАСТАНИ Синедејс: Филмови од Дрезен Метрополис – Фриц Ланг Наградени документарни филмови на Билјана Гарванлиева Слепа точка, Скопје Револвер Комикс Уметничката фотографија de:sonanz 2011 Изложба на графики од Дрезден во Струмица Уличен уметник Ким Кестер Детска уметничка изложба Им:про […]