Предновогодишна средба на членови

Почитувани членови и пријатели, Задоволство ни е да Ве поканиме на предновогодишна средба на членовите на ЗДМГПС во среда на 25 декември. Времето и локацијата ќе останат исти како на нашите редовни Stammtisch средби: локал Плаза дел Торос (кеј на Вардар) со почеток во 20:00 часот. Со оглед на тоа што претходниот месец немавме можност […]