Поетско читање со Михаел Кругер

mihail_kruger

Почитувани членови и пријатели на ЗДМГПС, со големо задоволство би сакале да Ви најавиме дека на 06.06.2015 (сабота) во организација на „Блесок“ и Друштвото за македонско-германско пријателство и соработка, а со поддршка од Гете Институтот ќе се одржи поетско читање и разговор со германскиот автор Михаел Кругер. Почеток: 20 часот Место: Кафе-книжарница Децата од нашата […]