Годишно Собрание 2019

ЗДМГПС на 18.04.2019 (четврток) со почеток во 17:00 часот во просториите на ЕУ-Инфо Центар ќе го одржи своето ГОДИШНО СОБРАНИЕ. Поканети се сите членови, како и секој кој има интерес за активностите на друштвото. Со оглед на тоа што ова Собрание е изборно присуството особено важно. Обновувањето на членството за 2019 година ќе можете да […]