Mapping the City- A visual approach to Skopje

Skopje Design Week 2016

ЗДМГПС ви ја најавува работилницата за графички дизајн Mapping the City. Двоецот дизајнери Andrews/Degen оваа година во рамки на фестивалот Skopje Design Week 2016 го стави Скопје на мапата на својата позната работилница Mapping the City, овој пат насловувајќи ја “A visual approach to Skopje”. Време: понеделник, 21. – петок 25 ноември 2016 секој ден: […]