12 Фестивал на новиот германски филм

12 Фестивал на новиот германски филм

По 12ти пат во Скопје ќе се одржи Фестивалот на новиот германски филм организиран од страна на Амбасадата на СР Германија во Македонија. Освен во Скопје, филмовите ќе бидат прикажани и во Куманово, Прилеп. Битола, Охрид, Велес, Кавадрци, Тетово, Струмица и Штип. Ова е одлична можност љубителите на европската кинематографија да погледнат 10тина нови германски […]