ФИФА Светско првенство во фудбал за жени

ФИФА Светско првенство во фудбал за жени: Германија 2011 година Во јуни и јули 2011 година Германија беше домаќин на 6-тото светско првенство во фудбал за жени и ги организираше натпреварите во девет германски градови. Германската амбасада во Скопје, следејќи ги успешните преноси во живо од Светското фудбалско првенство во 2010 година, секако ја искористи […]