Уметничката фотографија

Уметничката фотографија

Уметничката фотографија во Германија и Македонија На 1 септември беше отворена изложба за иметничка фотографија и таа траеше до 15 септември 2011 година. Гете-институт, Канцеларија за врски во Скопје, Институтот за односи со странство, Друштвото за македонско-германска соработка и пријателство – Скопје и Националната галерија на Македонија – Мала Станица ја претставија Уметничката фотографија во […]