Средба на членови – Stammtisch во среда 16.04.2014

Почитувани членови и пријатели, Задоволство ни е да Ве поканиме на предвелигденска средба на членовите на ЗДМГПС во среда на 16.04.2014 Времето и локацијата ќе останат исти како на нашите Stammtisch средби: локал Плаза дел Торос (кеј на Вардар) со почеток во 20:00 часот. Со оглед на тоа што претходниот месец немавме можност да организираме […]