Поетско читање со Јурген Нендѕа

Почитувани членови и пријатели на ЗДМГПС, со голема чест би сакале да Ви најавиме дека на 23.05.2015 (сабота) во организација на „Блесок“ и Друштвото за македонско-германско пријателство и соработка, а со поддршка од Гете Институтот ќе се одржи поетско читање и разговор со германскиот автор Јурген Ненѕа. Почеток: 20 часот Место: Кафе-книжарница Децата од нашата улица Јурген […]