Неми филмови од француската авангарда

Неми филмови од француската авангарда со музика во живо од Уве Оберг (пијано) и Ули Бетхер (eлектроника) Германско-француски проект во рамките на Европските денови на немиот филм во Скопје Гете-институт, Канцеларија за врски во Скопје, во соработка со Францускиот културен Центар “Жан Моне“ и Кинотеката на Македонија, во рамките на Европските денови на немиот филм […]