Концерти на ансамблот „Хоризонте“ – Германија

хоризонте

Почитувани членови и пријатели, Душтвото за македонско-германско пријателство и соработка Скопје заедно со СОКОМ и Гете-Институт Скопје со задоволство Ве поканува на концертите на германскиот ансамбл HORIZONTE што ќе се одржи во рамките на „Деновите на македонска музика“ 2017: Датум и време: 11.04.2017, и 12.04.2017, 20:00 часот Место: Музеј на Град Скопје Влез: слободен За […]