Драги членови и пријатели

heinz3

Драги членови и пријатели,   ДМГПС со задоволство ја поддржа работилницата за кратки филмови “Уметноста на снимање краткометражни филмови” од Хајнц Херманс во рамките на филмскиот фестивал Cinedays. Настанот се одржа на 21.11.2013 во просториите на Македонскиот Културен Центар а проектот е поддржан од ДМГПС и Гете Институт. Хајнц Херманс е директор на фестивалот „Интерфилм“ […]