Диџеј Халдолиум

Нa 4.2.2012 година, во клубот „Хардрок“, од нивниот член Марио Рајнш, беше претставен новиот албум на прогресивниот транс бенд „Халдолиум“. Звуците на прогресивната електронска музика посетителите ги следеа до раните утрински часови. Вечерта започна со македонскиот уметник Леонид Голчев, кој направи име со „Tengri“ – амбиентална и филмска музика. Бендот „Халдолиум“ е формиран во 1993 […]