Да се осмелиме да се сетиме

dasesetime

Издавачката куќа Темплум и Гете-институт, Канцеларија за врски од Скопје ја претставија антологијата за проектот „Да се осмелиме да се сетиме“. Повеќегодишниот обемен проект настана во соработка со литературното списание „Die Horen“. На Саемот на книгата во Франкфурт во 2010 година и во Лајпциг во 2011 година беше претставено 239. германскотоо издание на Die Horen […]