Грегор Хилден Бенд на Блуз и соул фестивалот во Скопје

На 4. и 5. јули 2011 година се одржа Блуз и соул фестивалот во Скопје на кој како гостин на Скопско лето и на Германската амбасада беше „Грегор Хилден бенд“. Бендот на Грегор Хилден (гитара), Томас Хуфшмид (пијано), Јохен Веле (тапани) и Саша Енинг (бас) настапи во Универзална сала заедно со симпатичната соул пејачка Хериет […]