Печати

Средба на Македонско - германските друштва од Берлин и од Скопје

Во февруари 2011 година се одржа средба во Берлин помеѓу претставниците на здружението Друштво за македонско - германско пријателство и соработка  и Германско - македонското друштво од Берлин. На овој настан се сретнаа и повеќе германски и македонски уметници на што следеше дискусија и  отворањето на изложбата „Портрет Скопје“, заеднички проект на десет фотографи од Македонија и Германија.

Број на гледања на артикли
151376

Имаме присутни 728 гости и нема членови