Печати

ЧЛЕНСТВО

Листа на активни членови на ЗДМГПС 2016

Адамов Владимир
Адамова Гордана
Алампиоска Билјана
Алексовска Елена
Андонова Билјана
Андреевски Никола
Андреевска Јана
Андрејченко Весна
Анѓеловска Елпида
Бакалова Катерина
Боцевска Надица
Брсачоска Базеркоска Јулија
Благојески Јовица
Васева Ивана
Василевиќ Жарко
Волаш Нада
Гашевска Мирјана
Гелева Теодора
Грујовска Сашка
Димеска Ана
Дуковска Ирина
д-р Лазарова Снежана
д-р Лазаров Мирослав
Лазаров Александар
Иванова Катерина
Илиевска Арсова Милена
Јанева Софија
Јованова Вероника
Јоциноски Катарина
Кипровски Сашо
Конески Жарко
Крстеска Анета
Кубуровска Билјана
Мехмедовиќ Лејла
Медарска Ана
Николовска Аида
Павловиќ Емилија
Палашевска Мариана
Патчева Евгенија
Др.Скаловски Денко
Спасеновска Александра
Спасов Александар
Стојановски Константин
Хаџи-Васков Георги
Цветановски Стефан
Џонов Илија

Број на гледања на артикли
153441

Имаме присутни 357 гости и нема членови