Печати

Уличен уметник Ким Кестер

kim

Амбасадата на Германија го поддржа Фестивалот Ф.Р.И.К. 2011 со перформансот на уличниот уметник Ким Кестер. Тој, од 7. до 13 октомври 2011 година исцрта графити на три ѕидови кај старата железничка станица во центарот на градот.

 

Број на гледања на артикли
151372

Имаме присутни 688 гости и нема членови